Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
    Момченцеее, ти накъдето си тръгнал, аз оттам се връщам.

И още нещо - това на снимката е рефлектор. И то олющен, а не мръсен. Лупата е онова кръглото стъкленото(демек прозначно) с двойноизпъкнала форма. Аман от неграмотници.
    Добре, че се включи - бях започнал да се чудя какво става всъщност, как да обяснявам.
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 13:20.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Добре де,защо нападате колегата?Лупата на всички е заминала.Тои го казва по един начин вие го разбирате по друг.Дайте сега да му ударим един бои.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Добре де - сега като извадя лупата и рефлектора, минавам ли с едно почистване или трябва да се изпращат някъде за наслояване ли там полиране ли...
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
          Добре де - сега като извадя лупата и рефлектора, минавам ли с едно почистване или трябва да се изпращат някъде за наслояване ли там полиране ли...
          Незнам.Явно така е по добре.Прави добро и яж лайно се получи.
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Момченцеее, ти накъдето си тръгнал, аз оттам се връщам.
            Да бе с парите напред всеки може.Тук така като пишем за кви ни взимаш за идиоти ли че не си купуваме нови фарове като теб.Просто не всеки може да си позволи да сменя всичко с ново при условие че може да се рециклира старото.Теб те знаем магазините за авто части работят за теб Чичкоооооо.С тия пари дето си ги дал за колата си по добре да беше си вземал нова на лизинг и с гаранция.Истината е че караме дърти кошници и искаме да ги подмладим като ги напудрим ама баба си остава баба с изключение на Лили Иванова.
            Last edited by teodor80; d.m.y г., 19:18.

Comment

• ...
              Last edited by nightroller; d.m.y г., 18:12.
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Мдаааа нещо се изострят нещата..... Благодарности на teodor80 за това че се е занимавал и е споделил тук за да ни улесни с снимков материал и подробни обяснения
                Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
                  Да бе с парите напред всеки може.Тук така като пишем за кви ни взимаш за идиоти ли че не си купуваме нови фарове като теб.Просто не всеки може да си позволи да сменя всичко с ново при условие че може да се рециклира старото.Теб те знаем магазините за авто части работят за теб Чичкоооооо.С тия пари дето си ги дал за колата си по добре да беше си вземал нова на лизинг и с гаранция.Истината е че караме дърти кошници и искаме да ги подмладим като ги напудрим ама баба си остава баба с изключение на Лили Иванова.
                  Колега, Теди, с никой от вас не се познавам и не искам да бъда адвокат на никой,но явно не си разбрал Пинко - смятам, че не тълкуваш правилно цитатът който си дал. Предполам, че има впредвид, че се е сблъсквал с тези проблеми отдавна.
                  Реакцията му е такава, защото в някои случаи колеги, които въпреки добрите си намерения, вместо да помогнат могат да навредят. За това се намесих и аз с моите обяснения. Никой не се съмнява в добрите ти намерения.
                  Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:25.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

• Как да си вземем нов модел, като ние харесваме само 16Х. Доколкото знам последния такъв е 166, които небих го сменил за нито една нова кола.
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• колега теодор кви пари ти казаха от Стрелча и колко време ще ги правят че нещо не мога да се свържа с тях
                      alfa 166jtd@super

Comment

• Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
                        колко време ще ги правят
                        Това май е най-важния въпрос, защото аз друго кола нямам и никак не си представям седмица или повече да съм безколесен.
                        166 2.4 JTD

Comment

• Колеги пращайте рефлекторите на лупите в Стрелча.До сега ходих да карам и да се кефя.Вън се стъмни пред колата не.Ден е напрово.Страшно съм доволен.

Comment

• Колко струва услугата в стрелча
                            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                              Колко струва услугата в стрелча
                              На мен ми казаха от15-25лв. на рефлектор и ги обработват за 4 дни.пращаш ги с куриер и те ти ги вращат пак чрез куриерска фирма.

Comment

• Къде изчезна описанието на колегата за разглабянето на фаровете да попитам ако може?????
                                Или колегата го е махнал????
                                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
                                X